Nieuwsbericht

 
 

Dinsdag, 5 Februari 2013,  Downloads
 Nieuw en volledig GRATIS (shareware) is de AlertTAPE (zie www.alerttape.com). Deze tickertape is een langzaam lopende informatieband waarop de door u gekozen aandelen met hun meest recente koersverloop op uw scherm verschijnen en dit zonder uw aktieve programma's te overlappen :

 

 

De koersen van deze aandelen (Euronext, Frankfurt, Nasdaq, ...) worden continu gratis via Internet gedownload en zijn 15 minuten vertraagd. Dit programma werkt volledig onafhankelijk, VisionEXPERT of VisionLITE is dus niet nodig.

 

De gebruiker kan zelf stoplosses instellen (bovengrens en/of ondergrens) en wordt indien gewenst ook gemeld wanneer er nieuws binnenloopt. Deze alerts kunnen volautomatisch via e-mail verstuurd worden, en de gebruiker krijgt ook een melding op het scherm.

 

Werkelijk uniek is de grafische weergave door gebruik te maken van enkele nooit geziene skins. In combinatie met VisionExpert kunt u via één klik op de AlertTAPE een aandeel grafisch analyseren.

 

AlertTAPE is volledig gratis (voor 100 waarden) en kan gratis gedownload worden via de Engelstalige website. Voor 19,95$ kunt u echter  ook de volledige versie bestellen met nog meer mogelijkheden.

 

VisionLITE downloaden :

  • Klik op de bovenstaande link en download dit bestand op uw schijf. Start dit programma nadien gewoon op.
  • Indien het downloaden NIET lukt dan ligt dit in 99% van de gevallen aan uw versie van Internet Explorer die verhindert dat u een EXE probeert te downloaden. Klik dan gewoon met de rechtermuistoets op de link hierboven en kies vervolgens de optie "Doel opslaan als..." (of "Save target as..." in de Engelstalige Windows versies) of "Koppeling opslaan als..." indien u de Firefox-browser gebruikt.

 

Windows7 en Windows8 :

  • Gelieve er rekening mee te houden dat indien u het programma onder Windows7 of Windows8 installeert u na de installatie manueel nog enkele zaken moet instellen. U leest er alles over op deze pagina : Windows7 en Windows8