Nieuwsbericht

 
 

Downloads


Woensdag, 27 Mei 2015,  Downloads
  

"Mocht er een webbrowser bestaan die garandeert dat u nooit enige vorm van reclame te zien krijgt, zou u hem gebruiken ? U krijgt alleen DIE info te zien die voor u interessant is, zonder alle overbodige banners en advertenties. Als belegger krijgt u dan enkel de financieel relevante informatie te zien zonder overbodige aanbiedingen."

Mogen we u dan MoneyFlow voorstellen. MoneyFlow is de enige intelligente webbrowser in zn soort die alleen deze informatie van internet downloadt die u als belegger interesseert. Dus niet zomaar een browser als Internet Explorer, Chrome of Firefox waarin u overspoeld wordt met zaken die u niet interesseren. Alleen de essentie is van belang : cijfers, overzichten en vooral grafieken.


Gebruik de grafieken uit MoneyFlow dan voor een uitgebreide analyse, of stel hiermee één of meerdere portefeuilles of watchlists samen.

 

Gebruik MoneyFlow ...


alles...

Dinsdag, 5 Februari 2013,  Downloads
 Nieuw en volledig GRATIS (shareware) is de AlertTAPE (zie www.alerttape.com). Deze tickertape is een langzaam lopende informatieband waarop de door u gekozen aandelen met hun meest recente koersverloop op uw scherm verschijnen en dit zonder uw aktieve programma's te overlappen :

 

 

De koersen van deze aandelen (Euronext, Frankfurt, Nasdaq, ...) worden continu gratis via Internet gedownload en zijn 15 minuten vertraagd. Dit programma werkt volledig onafhankelijk, VisionEXPERT of VisionLITE is dus niet nodig.

 

De gebruiker kan zelf stoplosses instellen (bovengrens en/of ondergrens) en wordt indien gewenst ook gemeld wanneer er nieuws binnenloopt. Deze alerts kunnen volautomatisch via e-mail verstuurd worden, en de gebruiker krijgt ook een melding op het scherm.

 

Werkelijk uniek is de grafische weergave door gebruik te maken van enkele nooit geziene skins. In combinatie met VisionExpert kunt u via één klik op de AlertTAPE een aandeel grafisch ...


alles...

Dinsdag, 25 Januari 2011,  Downloads
 Een proefversie van VisionEXPERT is niet meer beschikbaar, vooral omdat het downloaden van de juiste koershistorieken en het activeren van de nodige accounts te omslachtig bleek. 

 

Indien u echter de mogelijkheden van de software wenst uit te testen dan kunt u gerust onze Shareware-versie van het programma downloaden namelijk VisionLITE.

 

VisionLITE Shareware :

VisionLITE biedt dezelfde functionaliteiten als VisionEXPERT Professional, maar bevat standaard minder beurzen dan de professionele versie van VisionEXPERT. Na de installatie kunt u het programma in zijn volle functionaliteit gebruiken, zonder enige aankoopverplichting. De enige beperking van deze "Shareware"-versie is dat alleen de 10 eerste aandelen zullen bijgewerkt worden (tenzij u het programma nadien zou aankopen).

 

Morningstar versie :

De versie die u hieronder kunt downloaden betreft een speciale "build" van VisionLITE waarmee u alleen de beleggingsfondsen van Morningstar kunt downloaden, ook volledig gratis. Ideaal voor een belegger die ...


alles...

Vrijdag, 22 Januari 2010,  Downloads
 Bent u nu verplicht om bij ons een ServiceContract af te sluiten ? Helemaal niet ! Indien u problemen ondervindt met uw versie van VisionEXPERT (bv. bij aanpassingen aan Yahoo of andere systemen) dan brengen we geregeld VOLLEDIG GRATIS een ServicePack voor VisionEXPERT uit. Deze versie zal uw problemen dan oplossen maar alle NIEUWE functies binnen VisionEXPERT zullen niet aanwezig zijn. Daarvoor heeft u een ServiceContract nodig.

 

Opmerking :

Indien u zoals de meeste VisionExpert gebruikers WEL over een ServiceContract beschikt dan hoeft u deze ServicePack niet te downloaden. Integendeel, u MAG deze niet downloaden : uw versie is reeds de meest recente versie van het programma. Het installeren van deze ServicePack zal u alleen maar met een verouderde versie van het programma opzadelen. Gelieve deze instructies gewoon te negeren.

 

Downloaden ServicePack :

 

Indien u over een oudere versie van VisionEXPERT beschikt ...


alles...