Nieuwsberichten

 
 

Vrijdag, 12 Oktober 2007,  Nieuws
 Om u nog beter te kunnen dienen kunt u op deze pagina intekenen op het VisionEXPERT Servicecontract. Dit is een jaarlijks abonnement waarmee we u graag enkele extra diensten aanbieden :

 

  • Downloaden van slotkoersen via VisionDownload
  • Downloaden van de nieuwste (minor) releases van VisionEXPERT
  • Toegang tot de geïntegreerde StockWatcher Screener
  • Korting op major upgrades en andere akties

Deze diensten zullen binnenkort nog verder uitgebreid worden. Via het overschrijvingsformulier onderaan kunt u nu reeds een jaar lang van deze diensten gebruik maken.

 

Slotkoersen downloaden via VisionDownload :

Misschien heeft u het reeds enkele weken gratis op proef uitgeprobeerd : houders van het ServiceContract kunnen dagelijks onbeperkt de slotkoersen van onze servers downloaden, en dit tot 2 maand terug in de tijd. Naast YahooTurbo, YahooSnapshot en de Scheduler dus DE manier bij uitstek om uw slotkoersen in VisionEXPERT snel (EN betrouwbaar) bij te werken. Geïnteresseerden kunnen dit systeem gerust gedurende 2 weken GRATIS uitproberen, een volledige handleiding vindt u onder Tips&Tricks : VisionDownload. U vindt er trouwens ook een overzicht van alle beurzen die worden aangeboden (Parijs, LondonAIM, Nasdaq, en nog veel meer...).


Downloaden van Historieken :

Met uw ServiceContract kunt u 24/24u de historieken van volledige beurzen van onze servers downloaden. De Historieken-website waar vroeger gratis historieken beschikbaar waren zal dus binnenkort niet meer toegankelijk zijn voor niet-abonnees. De nieuwe historieken zullen trouwens veel uitgebreider zijn dan de basishistorieken die we tot nu toe uitstuurden.

 

Downloaden van nieuwe (minor) releases van VisionEXPERT :

Om de recentste ontwikkelingen van VisionEXPERT te kunnen opvolgen en steeds de recentste releases van VisionEXPERT te kunnen downloaden zult u voortaan ook dit ServiceContract nodig hebben. Zoniet zult u steeds met uw huidige versie moeten blijven werken. Wanneer een nieuwe "major" release wordt uitgebracht geniet u als ServiceContract-houder bovendien van een extra korting.


Toegang tot de StockWatcher Screener

Vanaf versie 4.3 heeft u in VisionExpert via uw ServiceContract ook toegang tot de volledig geïntegreerde Screener-resultaten van StockWatcher.be. De resultaten van deze screening kunnen dan ook volautomatisch in het programma geïmporteerd worden. Meer informatie over deze Screener vindt u ook op onze Tips&Trick pagina.

 

(NIEUW!) Gratis Hulp op afstand

Bij problemen met de sofware kan het ook handig zijn om onze Helpdesk via de functie Hulp op afstand een kijkje op uw PC te laten nemen. We gebruiken hiervoor de gratis TeamViewer tool (www.teamviewer.com) die snel kan opgestart worden zonder dat er veel externe software moet geïnstalleerd worden.  Onze Helpdesk krijgt dan (tijdelijk) via een afgesproken wachtwoord toegang tot uw PC om het probleem op te lossen. Tijdens de sessie kunt u perfect volgen wat we precies aan de software aanpassen. (Voor meer info : Hulp op afstand)


Gratis proefperiode van 2 weken :

De eerste 2 weken van uw ServiceContract zijn volledig gratis. Als nieuwe VisionEXPERT-gebruiker kunt u op deze manier volledig gratis de recentste versie downloaden en ook de meest actuele koershistorieken downloaden.


(Het ServiceContract is voor alle DoubleQuote-klanten altijd in de prijs van het abonnement inbegrepen, zie website www.doublequote.com). 

 

 

Intekenen op het ServiceContract :

De kostprijs van het ServiceContract bedraagt €69,00 per jaar, inclusief BTW. (Dit is €5,75 per maand).

 

 

Gelieve niet te wachten tot wanneer uw proefperiode voorbij is. Pas wanneer we uw betaling ontvangen hebben kunnen we uw ServiceContract activeren.

 

 

Meer informatie :

  • Op onze FAQ kunt u steeds terecht met concrete vragen aangaande het ServiceContract : ServiceContract FAQ

 

 

 

(Textes en français)

  
 
+  <   >
 
 
 
 
 
 
 

CategorieŽn

  
 Nieuws 
 
 

Links