Nieuwsberichten

 
 

Donderdag, 15 Maart 2007,  Tips & Tricks
 Wist u dat u als geregistreerde gebruiker van VisionEXPERT (of VisionLITE) steeds de meest recente versie van het programma kunt downloaden ? U krijgt bovendien steeds eerst een uitgebreid overzicht met de aanpassingen te zien. Nadien kunt u volautomatisch de nieuwste versie laten downloaden en installeren.

 

Gedetailleerde instructies :

Om de nieuwste versie van VisionEXPERT te downloaden gaat u als volgt te werk :

 • Start VisionEXPERT (of VisionLITE).
 • Om te zien welke zaken er aan het programma werden aangepast kiest u de menukeuze "Help - VisionEXPERT Aanpassingen". Het programma zal dan het overzicht met de aanpassingen oproepen. (Een voorbeeld van zo een overzicht vindt u hier : voorbeeld overzicht).
 • In dit overzicht ziet u rechtsbovenaan het versienummer van uw huidige programma (vb VisionExpert Professional versie 4.1, Release 56, Build 1000). Daaronder wordt het versienummer afgebeeld van de versie die momenteel via onze website beschikbaar is : 

Vision versie

 • Vervolgens wordt de lijst met aanpassingen afgebeeld. Indien de meest recente versie reeds op uw computer geïnstalleerd werd dan staat hier de melding "Geen wijzigingen".
 • Nadat u dit overzicht geraadpleegd heeft kunt u dit venster gerust afsluiten.
 • Om de eigenlijke upgrade te downloaden kiest u in VisionEXPERT de menukeuze "Help - VisionEXPERT Update".
 • Het programma zal nu automatisch de nieuwste versie downloaden op uw harde schijf (dit kan een tijdje duren).
 • Na de download zult u het programma moeten herstarten :

Vision herstarten

 

 • Klik hier op "OK" om het programma af te sluiten.
 • Wanneer u VisionEXPERT herstart zal het programma deze nieuwste versie detecteren en zal gevraagd worden of u deze nieuwe versie wenst te installeren:

Update installeren

 

 • Klik op "Ja" indien u de upgrade wenst te installeren.
 • Het installeren van deze upgrade verloopt op identieke wijze zoals het installeren van het programma zelf. Het enige waar u moet op letten is dat u deze upgrade in exact dezelfde directory installeert als uw oorspronkelijke versie van VisionEXPERT. Normaal is dit de directory "C:\Program Files\VisionEXPERT".
 • Na de installatie van deze upgrade zou u automatisch over de nieuwste versie van VisionEXPERT moeten beschikken. U kunt dit controlleren door eens opnieuw het overzicht met de aanpassingen op te vragen zoals hierboven beschreven werd.

 

Opmerking :

Op onze FAQ vindt u nog enkele zaken die u kunt nakijken bij eventuele problemen tijdens het upgraden van uw versie :

 

Waar kan ik zien of ik over de recentste versie beschik ?

Worden mijn gegevens overschreven bij installatie van de upgrade ?

De menukeuze "Help - VisionExpert Update" is niet zichtbaar !

Kan ik de update ook ergens manueel downloaden en installeren ?

Overige vragen of problemen...

 


Opgelet !

Sedert december 2006 kunt u alleen nog gratis upgrades downloaden wanneer u bij ons een ServiceContract heeft afgesloten.

 

De laatste update die GRATIS ter beschikking gesteld werd is versie 4.1 release 65. Indien u een versie heeft die ouder is dan deze release dan kunt u deze nog steeds gratis downloaden ZONDER dat u een ServiceContract nodig heeft. Meer informatie hierover vindt u op deze pagina : Nieuwste versie VisionEXPERT. (rechtstreeks downloaden vanuit de software zal dus niet meer werken.)

 

Om een versie van VisionExpert te downloaden die recenter is dan v4.1 release 65 heeft u vanaf nu een ServiceContract nodig. U leest er alles over op deze pagina.

  
 
+  <   >
 
 
 
 
 
 
 

CategorieŽn

  
 Nieuws 
 
 

Links