Nieuwsbericht

 
 

Maandag, 22 Mei 2017,  Nieuws
 Yahoo werd onlangs overgenomen door het Amerikaanse Verizon. Door deze overname zijn ze bij Yahoo diverse diensten aan het reviseren, waaronder ook het grote aanbod aan gratis slotkoersen. Hierdoor zult u in VisionExpert (en VisionLite) gegarandeerd hinder ondervinden, omdat het systeem nodeloos op zoek gaat naar nieuwe slotkoersen, en hierdoor enorm veel vertraagd wordt.

 

Diensten zoals YahooTurbo om de slotkoersen mee bij te werken zullen dus niet meer werken, hoe vaak u dit ook opnieuw probeert !

 

Oplossing of alternatief

Gebruikers die YahooTurbo gebruiken om de slotkoersen van de aandelen één per één bij te werken adviseren we om deze dienst niet meer te gebruiken (ook in de toekomst niet). Het zal toch niks opleveren behalve een hoop frustratie.

 

 

Slotkoersen via VisionDownload

Om de slotkoersen bij te werken kunt u beter via VisionDownload gebruiken, om de koersen markt per markt bij te werken. Dit systeem is perfect 100% compatible met de koersen van Yahoo. Dit gaat niet alleen veel sneller, ook de nieuwe aandelen zullen op deze manier automatisch aan uw database toegevoegd worden. (Deze dienst zit gratis bij het ServiceContract van het programma).

 

 

VisionExpert Upgrade

De enige echte oplossing is de Update van het programma af te wachten waarin we dit alles mooi hebben opgelost. Deze update wordt nog deze maand verwacht (mei 2017). De koersupdate via YahooTurbo zal hier dan vervangen worden door als alternatief de koersen via Google Finance bij te werken. Gebruikers van oudere versies (Vision2000, VisionExpert 4.0, ...) zullen de upgrade van het programma moeten aanschaffen.

 

 

 

Lees ook