Nieuwsbericht

 
 

Maandag, 2 Januari 2017,  Nieuws
 Sedert oktober 2016 heeft KBC z'n (dure) contract met Morningstar opgezegd en zal je dus op de Morningstar-website geen enkel KBC fonds meer terugvinden. In VisionExpert zult u dus merken dat de grafieken van deze KBC fondsen niet meer worden bijgewerkt. 

 


Selectief downloaden

De oplossing is heel gemakkelijk en zit reeds in uw versie van VisionExpert ingebouwd : in plaats van dagelijks meer dan 18.000 fondskoersen te downloaden kunt u ook alleen deze fondsen downloaden die u interesseren, de KBC fondsen dus. Hoe u dit kunt staat hier beschreven :

 

 

Kort samengevat kunt u in VisionExpert een extra "Morningstar"-markt installeren waarin alleen deze fondsen zitten die u wenst te downloaden. Normaal volstaat het dan om uit uw oude fondsenmarkt de KBC-fondsen naar keuze te verplaatsen naar deze nieuwe markt en dan de koersen eens bij te werken (via de Morningstar Selective driver).

 

 

Opmerkingen

  • Indien het een fonds betreft dat niet in EURO noteert dient u de tickercode wel nog manueel aan te passen, anders zult u de koers steeds in EURO doorgestuurd krijgen.
  • Indien u een fonds niet terugvindt dan kunt u gerust met ons contact opnemen, we sturen u dan graag de juiste code door.

 

 

 

Extra Tips&Tricks pagina's :

Via deze Tips&Tricks pagina's willen we u de mogelijkheid bieden
om de echte kracht van de software te leren benutten. Indien u
zelf zaken weet die volgens u beter zouden mogen worden toe-
gelicht, laat het ons dan zeker weten.
Stuur ons een mailtje op info@visionexpert.be en vermeld
duidelijk over welke zaken binnen VisionExpert u graag een uitge-
breide Tips&Tricks pagina had verkregen. We zullen dan ons best
doen om hierover een pagina op te stellen en online te plaatsen,
ook voor alle andere gebruikers.