Nieuwsbericht

 
 

Woensdag, 27 Mei 2015,  Downloads
  

"Mocht er een webbrowser bestaan die garandeert dat u nooit enige vorm van reclame te zien krijgt, zou u hem gebruiken ? U krijgt alleen DIE info te zien die voor u interessant is, zonder alle overbodige banners en advertenties. Als belegger krijgt u dan enkel de financieel relevante informatie te zien zonder overbodige aanbiedingen."

Mogen we u dan MoneyFlow voorstellen. MoneyFlow is de enige intelligente webbrowser in zn soort die alleen deze informatie van internet downloadt die u als belegger interesseert. Dus niet zomaar een browser als Internet Explorer, Chrome of Firefox waarin u overspoeld wordt met zaken die u niet interesseren. Alleen de essentie is van belang : cijfers, overzichten en vooral grafieken.


Gebruik de grafieken uit MoneyFlow dan voor een uitgebreide analyse, of stel hiermee één of meerdere portefeuilles of watchlists samen.

 

Gebruik MoneyFlow volledig GRATIS !

Heeft u een PC of laptop onder Windows ? Dan bent u bij de gelukkigen en kunt u een volledig GRATIS versie van het programma downloaden via de link hieronder :