Nieuwsbericht

 
 

Woensdag, 9 Maart 2011,  Tips & Tricks
 Bij problemen met de sofware kan het ook handig zijn om onze Helpdesk via de functie Hulp op afstand een kijkje op uw PC te laten nemen. We gebruiken hiervoor de gratis TeamViewer tool (www.teamviewer.com) die snel kan opgestart worden zonder dat er veel externe software moet geïnstalleerd worden.

 

Onze Helpdesk krijgt dan (tijdelijk) via een afgesproken wachtwoord toegang tot uw PC om het probleem op te lossen. Tijdens de sessie kunt u perfect volgen wat we precies aan de software aanpassen.

 

Gedetailleerde instructies :

Om het Teamviewer programma op te starten gaat u als volgt te werk :


  • Klik vervolgens bovenaan op het "Download" tabblad.
  • Klik vervolgens op de toets waarmee je de Volledige Teamviewer-versie van TeamViewer kunt downloaden : "v11.0.xxx (Nederlands)".
  • Download en bewaar dit bestand (TeamViewer_Setup_nl.exe) ergens op uw harde schijf.
  • Na het downloaden van dit programma moet u dit programma opstarten
  • Het programma zal dan vragen of u het programma wenst te installeren of gewoon wenst op te starten zonder het te installeren. Installatie is niet nodig, dus kiest u hier best gewoon voor "Starten". Klik vervolgens op "Volgende".
  • Klik vervolgens onderaan de "Ik accepteer de overeenkomst"-optie aan en klik op "Volgende".
  • Het programma wordt nu opgestart.

Teamviewer settings

 

  • Vanaf nu kunnen we op uw computer inbellen en uw PC vanop afstand besturen. Tijdens de sessie kunt u ook gemakkelijk volgen wat we precies op uw PC doen met de muis.
  • Van zodra u de sessie afsluit wordt de verbinding automatisch afgesloten en moet een nieuwe ID aangevraagd worden.

 

Opmerking :

Gelieve steeds op voorhand een duidelijk tijdstip af te spreken om gezamenlijk via Teamviewer het probleem op te lossen. Als één van beide partijen op het moment niet online is kan er namelijk geen verbinding tot stand komen.

 


Textes en Français [Google Translate]

 

 

 

 

Extra Tips&Tricks pagina's :

 

Via deze Tips&Tricks pagina's willen we u de mogelijkheid bieden om de echte kracht van de software te leren benutten. Indien u zelf zaken weet die volgens u beter zouden mogen worden toegelicht, laat het ons dan zeker weten. Stuur ons een mailtje op info@visionexpert.be en vermeld duidelijk over welke zaken binnen VisionExpert u graag een uitgebreide Tips&Tricks pagina had verkregen. We zullen dan ons best doen om hierover een pagina op te stellen en online te plaatsen, ook voor alle andere gebruikers.