Nieuwsbericht

 
 

Nieuws


Donderdag, 27 Mei 2021,  Nieuws
 Gebruikers die problemen ondervinden met VisionExpert in combinatie met koersen van Yahoo kunnen best eens het programma bijwerken. We hebben hiervoor een kleine update gemaakt die iedereen gratis kan downloaden. Het betreft de volledige versie van het programma. Bestaande gebruikers kunnen kiezen om enkel het programma te installeren (en de lijsten etc uitklikken) zodat niks overschreven wordt.

 

 

VisionExpert Professional downloaden

  • De volledige instructies vindt men via de onderstaande link :

 

VisionExpert Professional installeren 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra Tips&Tricks pagina's :

Via deze Tips&Tricks pagina's willen we u de mogelijkheid bieden
om de echte kracht van de software te leren benutten. Indien u
zelf zaken weet die volgens u beter zouden mogen worden toe-
gelicht, laat het ons dan zeker weten.
Stuur ons een mailtje op info@visionexpert.be en ...

alles...

Maandag, 22 Mei 2017,  Nieuws
 Yahoo werd onlangs overgenomen door het Amerikaanse Verizon. Door deze overname zijn ze bij Yahoo diverse diensten aan het reviseren, waaronder ook het grote aanbod aan gratis slotkoersen. Hierdoor zult u in VisionExpert (en VisionLite) gegarandeerd hinder ondervinden, omdat het systeem nodeloos op zoek gaat naar nieuwe slotkoersen, en hierdoor enorm veel vertraagd wordt.

 

Diensten zoals YahooTurbo om de slotkoersen mee bij te werken zullen dus niet meer werken, hoe vaak u dit ook opnieuw probeert !

 

Oplossing of alternatief

Gebruikers die YahooTurbo gebruiken om de slotkoersen van de aandelen één per één bij te werken adviseren we om deze dienst niet meer te gebruiken (ook in de toekomst niet). Het zal toch niks opleveren behalve een hoop frustratie.

 

 

Slotkoersen via VisionDownload

Om de slotkoersen bij te werken kunt u beter via VisionDownload gebruiken, om de koersen markt per markt bij ...


alles...

Maandag, 24 April 2017,  Nieuws
 


Vanaf vandaag is een kleine update van VisionExpert beschikbaar (versie 5.1, rel. 134 build 1231). Gebruikers die over een ServiceContract beschikken zullen deze versie dan rechtstreeks vanuit de software kunnen downloaden en installeren. De aanpassingen aan de software betreft vooral de wijzigingen aan de nieuwe website van Yahoo aangaande slotkoersen en downloaden van dividenden.


Maandag, 17 April 2017,  Nieuws
 U bent nog geen gebruiker van VisionExpert en wenst het programma toch eens uit te testen ? Twijfel niet en download de Shareware versie van VisionEXPERT volledig gratis. In deze versie kunt u tot 100 aandelen continu opvolgen. Een geschenk van maar liefst 99€. Wat moet u hiervoor doen ? Helemaal niks, download het programma en u kunt direct aan de slag.

 

De instructies vindt u op de website van VisionLITE :

 

     http://lite.visionexpert.be

 

 

Bestaande VisionExpert gebruikers

Aangezien VisionLITE de Shareware versie is van VisionEXPERT heeft het als bestaande VisionEXPERT gebruiker absoluut geen nut om nadien ook VisionLITE te installeren, het zou de goede werking van VisionEXPERT alleen maar kunnen verstoren.

 

 

 

 

 

 


Maandag, 2 Januari 2017,  Nieuws
 Sedert oktober 2016 heeft KBC z'n (dure) contract met Morningstar opgezegd en zal je dus op de Morningstar-website geen enkel KBC fonds meer terugvinden. In VisionExpert zult u dus merken dat de grafieken van deze KBC fondsen niet meer worden bijgewerkt. 

 


Selectief downloaden

De oplossing is heel gemakkelijk en zit reeds in uw versie van VisionExpert ingebouwd : in plaats van dagelijks meer dan 18.000 fondskoersen te downloaden kunt u ook alleen deze fondsen downloaden die u interesseren, de KBC fondsen dus. Hoe u dit kunt staat hier beschreven :

 

 

Kort samengevat kunt u in VisionExpert een extra "Morningstar"-markt installeren waarin alleen deze fondsen zitten die u wenst te downloaden. Normaal volstaat het dan om uit uw oude fondsenmarkt de KBC-fondsen naar keuze te verplaatsen naar deze nieuwe markt en dan de koersen eens ...


alles...