Nieuwsbericht

 
 

Nieuws


Maandag, 22 Mei 2017,  Nieuws
 Yahoo werd onlangs overgenomen door het Amerikaanse Verizon. Door deze overname zijn ze bij Yahoo diverse diensten aan het reviseren, waaronder ook het grote aanbod aan gratis slotkoersen. Hierdoor zult u in VisionExpert (en VisionLite) gegarandeerd hinder ondervinden, omdat het systeem nodeloos op zoek gaat naar nieuwe slotkoersen, en hierdoor enorm veel vertraagd wordt.

 

Diensten zoals YahooTurbo om de slotkoersen mee bij te werken zullen dus niet meer werken, hoe vaak u dit ook opnieuw probeert !

 

Oplossing of alternatief

Gebruikers die YahooTurbo gebruiken om de slotkoersen van de aandelen één per één bij te werken adviseren we om deze dienst niet meer te gebruiken (ook in de toekomst niet). Het zal toch niks opleveren behalve een hoop frustratie.

 

 

Slotkoersen via VisionDownload

Om de slotkoersen bij te werken kunt u beter via VisionDownload gebruiken, om de koersen markt per markt bij ...


alles...

Maandag, 24 April 2017,  Nieuws
 


Vanaf vandaag is een kleine update van VisionExpert beschikbaar (versie 5.1, rel. 134 build 1231). Gebruikers die over een ServiceContract beschikken zullen deze versie dan rechtstreeks vanuit de software kunnen downloaden en installeren. De aanpassingen aan de software betreft vooral de wijzigingen aan de nieuwe website van Yahoo aangaande slotkoersen en downloaden van dividenden.


Maandag, 17 April 2017,  Nieuws
 U bent nog geen gebruiker van VisionExpert en wenst het programma toch eens uit te testen ? Twijfel niet en download de Shareware versie van VisionEXPERT volledig gratis. In deze versie kunt u tot 100 aandelen continu opvolgen. Een geschenk van maar liefst 99€. Wat moet u hiervoor doen ? Helemaal niks, download het programma en u kunt direct aan de slag.

 

De instructies vindt u op de website van VisionLITE :

 

     http://lite.visionexpert.be

 

 

Bestaande VisionExpert gebruikers

Aangezien VisionLITE de Shareware versie is van VisionEXPERT heeft het als bestaande VisionEXPERT gebruiker absoluut geen nut om nadien ook VisionLITE te installeren, het zou de goede werking van VisionEXPERT alleen maar kunnen verstoren.

 

 

 

 

 

 


Maandag, 2 Januari 2017,  Nieuws
 Sedert oktober 2016 heeft KBC z'n (dure) contract met Morningstar opgezegd en zal je dus op de Morningstar-website geen enkel KBC fonds meer terugvinden. In VisionExpert zult u dus merken dat de grafieken van deze KBC fondsen niet meer worden bijgewerkt. 

 


Selectief downloaden

De oplossing is heel gemakkelijk en zit reeds in uw versie van VisionExpert ingebouwd : in plaats van dagelijks meer dan 18.000 fondskoersen te downloaden kunt u ook alleen deze fondsen downloaden die u interesseren, de KBC fondsen dus. Hoe u dit kunt staat hier beschreven :

 

 

Kort samengevat kunt u in VisionExpert een extra "Morningstar"-markt installeren waarin alleen deze fondsen zitten die u wenst te downloaden. Normaal volstaat het dan om uit uw oude fondsenmarkt de KBC-fondsen naar keuze te verplaatsen naar deze nieuwe markt en dan de koersen eens ...


alles...

Vrijdag, 16 December 2016,  Nieuws
 Onlangs kwam Microsoft met een beveiligingsupdate voor Office uit. Hierdoor blijkt op sommige PC's de DDE koppeling tussen onze programma's (VisionExpert, TickerTape, Visionlite, ...) en Excel niet meer te werken. Deze Update wordt normaal gezien automatisch op uw PC geïnstalleerd, dus het kan zijn dat uw Excel plots niet meer werkt zoals voorheen. Dit probleem ligt dus niet aan onze software. We proberen echter steeds voor een oplossing te zorgen.

 

Waarschijnlijk doet dit probleem zich alleen voor in de 32-bits versie van Excel. Wijzelf gebruiken de 64-bits versie van Excel 2010 (Windows8) en ondervinden niet het minste probleem. Ook tests met de 32-bit versie van Excel onder WindowsXP geven geen probleem. Dus hoogstwaarschijnlijk doet het probleem zich alleen voor met de 32-bit versie van Excel onder Windows7/8.

 

 

De oplossing

 

Een oplossing zou kunnen zijn om Excel steeds op te starten met ...


alles...