Nieuwsbericht

 
 

Setup


Donderdag, 1 Februari 2018,  Setup
 Goed nieuws voor alle beleggers : vanaf nu kunt u het programma VisionExpert Professional volledig GRATIS downloaden en gebruiken ! Ideaal voor elke beginnende belegger of ter vervanging van uw verouderde versie van Vision2000 of VisionExpert. Ook gebruikers van andere TA programma's kunnen VisionExpert vanaf nu als extraatje op hun PC installeren.

 

De versie die u hieronder kunt downloaden betreft de volledige versie van VisionExpert Professional en hoeft sedert begin 2018 ook niet meer geregistreerd te worden. Een volledig gratis versie dus, die ook kan dienen ter vervanging van Vision2000 of VisionExpert Basic. Of gewoon ter vervanging van een ander TA programma.

 

 

VisionExpert Professional downloaden

  • De volledige instructies vindt men via de onderstaande link :

 

VisionExpert Professional installeren

 

 

Installatie problemen

  • Slaagt u er niet in om deze versie te downloaden of te registreren ? ...

alles...

Maandag, 25 September 2017,  Setup
 De versie die u hieronder kunt downloaden betreft de volledige versie van Portfolio2000 Professional en hoeft sedert september 2017 ook niet meer geregistreerd te worden. Een volledig gratis versie dus, die ook kan dienen ter vervanging van Portfolio2000 Basic.

 

Portfolio2000 Professional downloaden

  • Klik op de bovenstaande link en download dit bestand op uw schijf. Start dit programma nadien gewoon op.
  • Deze setup is ongeveer 3Mb groot en bevat de volledige Professional versie van het programma.
  • Indien het downloaden NIET lukt dan ligt dit in 99% van de gevallen aan uw versie van Internet Explorer die verhindert dat u een EXE probeert te downloaden. Klik dan gewoon met de rechtermuistoets op de link hierboven en kies vervolgens de optie "Doel opslaan als..." (of "Save target as..." in de Engelstalige ...

alles...